Vox pop – trivsel

Hvad er trivsel? Og hvad skal der til for at trives? I denne voxpop kan du høre, hvad andre børn og unge mener om trivsel.
Når du har set voxpoppen, kan du arbejde videre med forskellige aktiviteter, som handler om begrebet trivsel.

Opgave: Hvad betyder trivsel for jer?

1. Optag et lille klip på mobiltelefon, iPad, etc., hvor du kort fortæller, hvad du mener trivsel er.
  1. Se voxpoppen og skriv i stikord, hvad eleverne mener, der skal til for at trives. Sammenlign svarene i voxpoppen og de svar, I selv har givet i opgave 1. Er svarene de samme? Eller er de helt forskellige? Hvorfor tror I, at det er sådan?
  1. Fremlæg jeres svar fra opgave 2 på klassen. Brug svarene til at lave nogle punkter, klassen gerne vil arbejde med for at styrke trivslen i klassen. Aftal hvordan I vil følge op på de aftalte punkter.